Skoči na vsebino

Speider Light

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

Opis

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Več o modelu

Kočije Speider so namenjene profesionalnim športnim tekmovanjem v dresurnem tekmovanju in tekmovanju z stožci. Izberejo jih izkušeni vozniki. Njihova zasnova se nanaša na klasične modele in zgodovino športnega jahanja.

Speider Light je zelo priljubljena kočija za dresuro in stožce, ki nadomešča prodajo modelov Exclusive in Classic. Na osnovi najnovejših proizvodnih tehnologij je lahka in jo odlikujejo športne vozne lastnosti. Zasnova kočije se nanaša na klasične linije, vendar je bila prikrajšana za okrasne lesene elemente, da bi dodatno zmanjšala svojo težo.

Kočija Speider Light je namenjena ekipam z enim, dvema in štirimi konji. Je vrhunska športna kočija, namenjena najzahtevnejšim voznikom, odgovor na današnje zahteve v profesionalnem športnem razredu in udobje za konje.

 

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?