Skoči na vsebino

Od preteklosti do sedanjosti

O nas

Družina Repnik

 Družina Repnik se s konji in konjeništvom ukvarja že tri generacije. Njihova tradicija sega že v začetke 20. stoletja, ko so konje kot pomoč pri delu uporabljali pri razkladanju in spravilu lesa iz gozdov, sodelovali pa so tudi na številnih povorkah in kot gostje že desetletja nastopali na tradicionalnih kamniških dnevih narodnih noš. 

Prvi showroom v sloveniji

 In danes do odprtja prvega showroom salona svoje vrste v Sloveniji. 

V osrčju Kamnika, smo prenovili stare prostore bivše tovarne v prostor, kjer vsak ki se ukvarja s konji najde nekaj zase in za svojega velikega štiri nožnega partnerja. 

Naša ideja je predstaviti Sloveniji specializirane izdelke za konje, kočijaže, rejce, kovače in ljubitelje konjeniškega športa. 

Veselje do konjev

Dedovano po generacijah

 Primoževo veselje do konj, dedovano preko njegovega starega deda in očeta, se je skozi leta le še krepilo. Svojo strast je našel v famoznih vprežnih konjih, znanih evropskih pasem. 

Ljubezen

Kmalu je ljubezen do konj pripeljala do uspešne prodaje konj po celem svetu, kasneje v prodajo kočij in kočijaške opreme. 

Ekipa

Primož Repnik

 Svojo podjetniško pot je začel s prevzemom Gostilne Repnik in kasneje z izgradnjo Penziona Repnik. Ker pa je Primož s konji tako ali drugače povezan že od otroštva, je bila ustanovitev Vprege Repnik naslednji logični korak. V mladosti se je ukvarjal z preskakovanjem zaprek, kasneje je postal tudi kovač, nato pa svojo strast našel v vprežnih konjih. Njegove dolgoletne izkušnje na večih področjih konjeništva so nepogrešljive pri naši ekipi. 

Showroom Borotana Kamnik

Lokacija

Showroom Borotana Kamnik
Fužine 62, 1241 Kamnik, Slovenija

Kontakt

Barbara: 040 984 220
Vprege – Primož: 040 705 868
E-pošta: info@vprege-repnik.si

Delovni čas

Po telefonu smo dosegljivi od ponedeljka do petka od 7.00 do 15.00.

Showroom je odprt izključno po dogovoru!

Firma in sedež družbe

Primus storitve d.o.o.
Vrhpolje pri Kamniku 186
1241 Kamnik

Davčna številka SI: 82946329
Matična številka: 3631648000
Sodišče, pri katerem je subjekt vpisa vpisan Okrožno sodišče Ljubljana

Znesek osnovnega kapitala 7.500,00eur