Skoči na vsebino

Speider Exclusiv

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

 

Opis

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Več o modelu

Kočije Speider line so namenjene profesionalnim športnim tekmovanjem v dresurnem tekmovanju in tekmovanju z stožci. Izberejo jih visoko zmogljivi vozniki. Njihova zasnova se nanaša na klasične modele in zgodovino športnega jahanja.

Speider Exlusive – danes je to predvsem predstavniška in rekreacijska kočija. Lepo je zaključen s pozornostjo na skladnost z zgodovinskimi vzorci in z veliko količino lesenih dekorativnih elementov. Zaradi velike teže se dandanes le redko uporablja na športnih tekmovanjih. Dinamičen razvoj jahanja, ne samo na področju dresurnih in okretnih testov, je v zadnjih letih prisilil k zmanjšanju števila kočij. Visoko zmogljivi vozniki za profesionalna športna tekmovanja izberejo modele iz serij Light ali UltraLight.

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?