Skoči na vsebino

Tiger

NS LINE– omejena serija športnih, trening in rekreacijskih kočij. Kočije so standardizirane, zato ni dosti prostora za individualiziranje posamične kočije. Inspiracija za izdelavo NS kočij, je bila želja po povečanju razpoložljivosti kočij za večji spekter uporabnikov. Kočije so narejene za voznike, ki ne potrebujejo individualnih rešitev, ter si želijo kvalitetno kočijo po dobri ceni. So tudi odlična rešitev za tiste, ki so na začetku svoje športne kariere.

OPIS:

  • Serijska produkcija
  • Omejeno individualiziranje

NAMEN: profesionalni šport, trening in rekreacija

Opis

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Specifikacije

– TIGER 220/1 –

Širina koloteka 126cm
Kolesa 80×75 (platišče in 1 stran – brušeno nerjaveče jeklo) ali pnevmatska kolesa 25 “x23” (samo iz brušenega nerjavečega jekla)
Sprednje tritočkovne vzmeti zadnje pnevmatsko vzmetenje + 2 x stabilizatorji
Sprednje in zadnje zavore BIT
Oblazinjenje iz imitacije usnja
Spredaj za voznika, visokega 170-185 cm
En sam sprednji sedež
Naokoli brušena cev iz nerjavečega jekla
Kolesa z brušenimi naperami iz nerjavečega jekla in platiščem (samo pnevmatska kolesa z brušenimi naperami iz nerjavečega jekla)
Swingletree iz standardnega črnega jekla
Oprema za 1 konja, črno jeklo, samo stranska cev iz nerjavečega jekla
Zavora okretnica, regulirana na nogi in kolesu
Način barvanja kočije samo s sprejem v 14 barvah

+ dodatna oprema

Za več informacij nas kontaktirajte

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?