Skoči na vsebino

Double Sport

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Opis

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

Specifikacije

Primerna za: Maraton

Št. konj: 1, 2 ali 4

Linija: Performance line

 

Več o modelu

Legenda blagovne znamke “Glinkowski” na področju športnih kočij je bila zgrajena z maratonsko kočijo Double Sport, ki je bila uvedena v proizvodnjo leta 2004. Bila je kočija, zasnovana iz nič za zelo konkurenčen namen. Double Sport je vseboval edinstvene rešitve v voznem sistemu. Uspeh kočije najbolje dokazuje množično kopiranje njenih oblikovalskih in tehnoloških rešitev.

V naslednjih nekaj letih je bila kočija izpopolnjena, poslušali so glas voznikov. Na Double Sportu so bili doseženi uspehi v športnem jahanju, ki jih še vedno slavijo največje zvezde te discipline. Omeniti velja, da je konec jeseni 2017, Miha Tavčar iz Slovenije zmagal v maratonu med svetovnim prvenstvom voznikov za pare FEI v Lipici na kočiji Double Sport. Še več, Bartłomiej Kwiatek je leta 2018 osvojil naslov svetovnega prvaka v vožnji z eno konjsko vprego. Kljub poteku let so uporabljene gradbene rešitve potrdile svojo zrelost in visoko kakovost, kar se pričakuje v konkurenčnem konjeništvu.

 

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?