Skoči na vsebino

Kevin Bacon's Olje za Kopita

Kopito je plemenit naravni element, ki zahteva posebno skrb, da ohrani vse svoje lastnosti.

V ta namen smo razvili olje za kopita: 100% naravno formulo, ki je že 18 let ročno izdelano iz rastlinskih olj in svežih lovorovih listov, ki so macerirani, da sprostijo svoje aktivne snovi.
Olje hitro prodre v kopito. Celotno kopito neguje, mehča in ščiti najbolj skrbno, ne da bi zamašil pore, tako da kopito lahko naravno diha!
Redna uporaba preprečuje izsušitev kopitne stene, ščiti kopito pred vlago in aktivira rast kopit.
Še več, njegova konsistenca ostaja konstantna skozi celo leto in je enostavna za uporabo, zahvaljujoč pokrovčku aplikatorja za brezodpadno uporabo. Olje je kot nalašč za konje na žagovini.

UPORABA / NORMALNA

Izdelek s čopičem nanesite neposredno na zunanjo stran, podplat in žabico vsakega kopita.
Skrb za zdrava kopita: 2 nanosa na teden.
Pred tekmovanjem: 1 nanos (za lepoto).
V suhem vremenu: 4-5 nanosov na teden.

UPORABA ZA IZREDNO SUHA KOPITA

Kopita temeljito očistite in jih nato posušite.

Suhe temeljito namažite z Kevin Bacon’s oljem za kopita.

Ta postopek ponavljajte vsak dan en teden.

12,4425,97

Opis

Zgodba o masti za kopita Kevina Bacona se je začela v nadstropju moje splošne mesarske in svinjske mesnice v bližini Liega v osemdesetih letih. Ravno sem kupil kobilo s prirezano peto in nisem mogel najti ničesar, zaradi česar bi kopito zraslo. Nato mi je prijatelj predlagal, da si sam naredim mast za kopita.
Tako sem se nato srečal z različnimi kvači, veterinarji in faramcevti, da sem razvil “čudežno zdravilo” za suha, krhka kopita.

Kot rezultat sem razvil izdelek iz živalskih maščob, rastlinskih olj in lovorjevega ekstrakta (pridobljenega z maceracijo), ki je resnično prodrl v rog, da zadrži vlago znotraj kopita. Takrat koristno delovanje lovorjevega ekstrakta ni bilo nujno neznano, toda s samim pridobivanjem sem lahko preveril koncentracije aktivnih sestavin, ki jih je vseboval.
Hitro so sledili dobri rezultati. Mast za kopita sem začel prodajati v okolici, dokler ga prijatelj ni poslal mednarodnemu skakalcu Kevinu Baconu, ki je bil takoj prepričan v njegove prednosti. Nato sem ga vprašal, ali bi se strinjal, da bi dal svoje ime za mast za kopita.

To je pomenilo začetek širitve mojega malega podjetja. Konec dneva sem delal v svoji zadnji sobi in proizvajal 200 kg masti, enkrat na teden, nato dvakrat na teden, nato trikrat na teden!
Nato smo morali poiskati trgovce, ki so mast za kopita prodajali kovačem in trgovinam. Po uspehu na francoskem trgu smo se prebili na angleški trg. Naše srečanje z Billyjem Crothersom, vodilnim imenom v kovaštvu, je bilo odločilno. Danes več kot 1200 kovačev uporablja in prodaja moje izdelke v Združenem kraljestvu, medtem ko se ta številka v Evropi poveča na 4000.

Z leti so sledili še drugi izdelki po prvotni masti za kopita … in zgodba se nadaljuje.

Dodatne informacije

Velikost

1l, 500ml

Potrebujete pomoč
pri izdelku?