Skoči na vsebino

Dynamic

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Opis

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

Več o modelu

Kočija Maraton Dynamic je bila v proizvodnjo uvedena v začetku leta 2000, med delovanjem konjeniškega kluba GLINKOWSKI. Namen ustvarjanja lastnega konjeniškega kluba znamke je bilo hitro preverjanje uvedenih novosti na področju voznih lastnosti. Takrat je znamka začela sodelovati z nadarjenim voznikom, kočija Marathon Dynamic pa je bila zasnovana za njegove natančne zahteve. O priljubljenosti modela Maraton Dynamic so odločali uspehi Przemysława Sroke, ki je v obdobju delovanja kluba večkrat osvojil naslove poljskega prvaka. Izvedba serijske proizvodnje je omogočila, da se je kočijo lahko ponudilo po dostopni ceni, zaradi česar so se mnogi najboljši vozniki tistega časa odločili za nakup.

Potrebujete pomoč
pri izdelku?