Skoči na vsebino

Začasni hlevi

Cheval Starbox zagotavlja vrhunsko rešitev za začasne hleve za vsak dogodek.

Cheval Starbox je sestrsko podjetje podjetja Cheval Liberté, ki je specializirano za najem in prodajo začasnih hlevov. Ta revolucionarni sistem prenosnih hlevov je idealen za prireditve, pa tudi za nujne primere ali kratkoročno namestitev konj.

Naši začasni hlevi so idealni za vse prireditve ali razstave, ki zahtevajo namestitev v začasnih hlevih, in so namenjeni za namestitev konj za nekaj dni ali tednov na prireditvah ali med čakanjem na izgradnjo stalnih hlevov.

 

*Cena je odvisna od modela in števila  boksev. Cena po ponudbi.

0,00

Opis

Prednosti naših začasnih hlevov:

1. Ni potrebno gradbeno dovoljenje*: Začasni hlevi ne potrebujejo gradbenega dovoljenja, saj gre za nestalno strukturo, ki je prenosna in kratkoročna, kar pomeni, da so hitra in preprosta rešitev za nastanitev.

2. Enostavna montaža, demontaža in premikanje: Hitra in preprosta montaža naših začasnih hlevov je kot nalašč za zaposlene organizatorje dogodkov, saj omogoča priročno delovanje za organizatorje in uporabnike dogodkov. Poleg tega jih je mogoče konfigurirati tako, da optimizirajo vsak prostor!

3. Enostavno vzdrževanje: Naše začasne hleve je zelo enostavno čistiti, zato so zelo higienični in primerni za prireditve. So zelo močni, kar pomeni, da je nevarnost poškodb in popravil minimalna.

4. Enostavno skladiščenje: Ker so naši začasni hlevi izdelani v “flat-pack” embalaži, jih je enostavno skladiščiti in zavzamejo malo prostora, kar je idealno za čas premora med prireditvami, kar je idealno za konjeniška prizorišča.

5. Ekonomičnost: Začasni hlevi so vam na voljo, ko jih potrebujete, imate jih na voljo za čas, ki ga potrebujete, za toliko časa, kot ga potrebujete, kar pomeni, da vedno dobite optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Če ste lastnik, se vam lahko naložba povrne s tekmovalnimi pristojbinami.

* Gradnja brez dovoljenja je mogoča za začasno namestitev, katere trajanje je lahko odvisno od lokacije objekta.
Za trajno namestitev bo morda potrebno dovoljenje. Za več informacij se obrnite na lokalni svet ali pristojni organ. 

 

Dodatne informacije

Model

Demo olympic, Demobarn, Demobox, Eco barn

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Začasni hlevi”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?