Skoči na vsebino

S77

Popolna kombinacija dizajna in funkcionalnosti. Aluminijasta prikolica s strešnim delom iz poliestra zagotavlja maksimalno prostornost in vzdržljivost.

Prvovrstna Sirius prikolica! S stranicami visokimi 170 cm in velikimi vrati zagotavlja udobnost in varnost. Prav tako ima sedlarna velika vrta in s širino 95 cm omogoča hrambo tudi velikih western sedel. Prikolica je ustrezna za vse konje.

Strešno okno je dodana vrednost prikolici, saj omogoča dodatno ventilacijo in svetlobo.

– Sedlarna

– Dodatna amortizacija

– Luč v prikolici in sedlarni

– Anatomsko oblikovane cevi pri prsih

– Split separation

– Alu stranice

– Strešno okno

– Rampa se lahko odpira tudi kot vrata

– Nastavljive prednje in zadnje cevi

– Kolesa: 195/65 R15

Opis

Notranje dimenzije:

  • Dolžina: 3,4m
  • Širina: 1,71m
  • Višina: 2,45m

 

 

Podjetje Sirius Trailers BV je nastalo iz štirih generacij izkušenj pri razvoju in proizvodnji prikolic za prevoz konj in prikolic v najširšem pomenu besede.
Razvojno ekipo Sirius sestavljajo trije profesionalni jahači, med njimi sta Fons Bouwhuis in Antwin Vloet, katera imata 40 let izkušenj v industriji prikolic.
Ekipa Sirius je pripravila nov koncept prikolic, ki je revolucionaren v prostoru, dizajnu, udobju in varnosti: odlična transportna rešitev za vašega konja. Slogan »naslednja generacija« vsekakor velja za te prikolice.
Rezultat je linija prikolic za konje, ki je drugačna od vseh ostalih prikolic, ki so na voljo na trgu danes. Vse prikolice Sirius so sestavljene
na Nizozemskem.
Da naše besede spremenimo v dejanja, ponujamo nič manj kot pet let garancije na našo kakovost izdelka (za pogoje glejte našo knjižico
Garancijske definicije in vzdrževanje).

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “S77”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?