Skoči na vsebino

Krmilnik Natural Grazer Pro

Z NATURAL GRAZER PRO IMATE POČASNO KRMILNICO, KI JE VARNA IN PRISPEVA K ZDRAVEMU PREHRANJEVANJU VAŠEGA KONJA. ENOSTAVEN ZA POLNJENJE IN NEUNIČLJIV.

Težave s kolikami so v naravi redke. To je zato, ker konji prehodijo veliko kilometrov in jedo ves dan. Z drugimi besedami, dobijo vadbo in odmerjeno prehrano. Točno to, kar ponuja Natural Grazer Pro!

Z Natural Grazer Pro se mora konj po najboljših močeh potruditi, da spravi svojo hrano skozi luknje, kar mu vzame čas in vadbo. Posledično se konj med igro z vrečo prehranjuje mirneje, bolj zdravo in se več giblje.

 

VZDRŽLJIVOST

Tako močno, da se izplača. Natural Grazer Pro je izdelan iz super močnega materiala, ki zagotavlja optimalno vzdržljivost! Zaradi tega Natural Grazer Pro traja konjsko življenje. Tako vam nikoli več ne bo treba kupiti drugega počasnega podajalnika! To boste opazili v svoji denarnici! Natural Grazer Pro je izdelan iz živilsko varnega materiala in dobro premišljen dizajn pomeni, da se vaš konj ne more nikjer poškodovati.

439,20

1 na zalogi

Opis

Ali svojemu konju še vedno dajete krmo na tla? Veste, da pravzaprav potrebuje krmo ves dan, da ohrani zdrav želodec in črevesje?

Vaš konj bo v hipu končal svoj obrok, preostanek dneva se bo dolgočasil. Poleg tega izgubite veliko sena.

Natural Grazer Pro je dober za vas in vašega konja. Prihranite seno in čas.

DIMENZIJE:

V: 57,5cm

Š: 118cm

G: 75cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Krmilnik Natural Grazer Pro”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?