Skoči na vsebino

MK Solarij

Solarij za konje Molenkoning

Iščete solarij za konje? Solariji za konje podjetja Molenkoning so opremljeni z 20 infrardečimi svetilkami. Vsak segment je opremljen s 5 svetilkami in 2 ventilatorjema. Zaradi odprte konstrukcije sistema infrardeče svetilke ne bodo poškodovane zaradi vlažnega okolja. Ventilatorja solarija zagotavljata tako sušenje konja kot tudi hlajenje svetilk.

2.031,30

2 na zalogi

Opis

SOLARIJ ZA KONJE – ogreva in izboljšuje zmogljivosti

Športni konj je športnik, zato se lahko tudi konj poškoduje, ne glede na raven, na kateri nastopa. Tudi konji, ki se jahajo le rekreativno, ne morejo vedno preprečiti poškodb. Raziskave so pokazale, da je terapevtska toplota solarija za konja, način zdravljenja kroničnih poškodb.

Kaj je solarij za konje in kaj počne?
Pri rehabilitaciji ima toplota ključno vlogo, tudi pri konjih. Dokazano je, da infrardeča svetloba izboljša krvni obtok, pospešuje absorpcijo sladkorja v mišicah, poleg tega pa spodbuja tudi hitrejše odvajanje mlečne kisline. Posledica tega je izboljšanje zmogljivosti vašega konja.

Prednosti solarija za konje
Solarij za konje Molenkoning je zasnovan za izboljšanje počutja vašega konja s poudarkom na razvoju telesne kondicije. Zato naš sistem ponuja naslednje prednosti:

– popolno sprostitev po vadbi, ki omogoča hitrejše okrevanje
– hitrejši proces sušenja, ki zmanjšuje možnost prehlada
– Izboljša elastičnost mišic. Zato je zelo priporočljiv tudi kot “ogrevanje” pred treningom ali dogodkom.
– Boljša telesna in duševna pripravljenost
– Preprečuje bolezni in ohranja konja zdravega
– Konj dobi bolj sijočo dlako

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MK Solarij”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?