Skoči na vsebino

KERATEX HOOF HARDENER

57,41

2 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Formula Keratex Hoof Hardener je patentirana in vsebuje sredstvo za prožnost in utrjevanje, zato je ta izdelek popoln za zaščito konja pred: krhkimi, razpokanimi, mehkimi ali šibkimi kopiti,mehkimi, občutljivimi ali tankimi podplati,ponavljajočo se izgubo čevljev, prehodom na barefoot in poškodbami kopit.
Keratex Hoof Hardener bo okrepil in zaščitil podkovana in nepodkovana kopita, povrnil trdnost po občutljivih podplatih in preprečil, da bi se obstoječe razpoke razširile po kopitni steni navzgor ali čez celo kopito.

Deluje tako, da navzkrižno povezuje keratine in beljakovine v notranjih strukturah kopit, zaradi česar kopita postanejo močnejša od znotraj navzven. Ker se vpije v kopita, se na terenu ne bo ” izgubil”, temveč bo še naprej deloval v kopitu ne glede na vreme in razmere.

Keratex Hoof Hardener je od leta 1990, ko je bil prvič na voljo lastnikom konj kot prvi izdelek te vrste, dokazano izboljšal kakovost kopit. Keratex Hoof Hardener priporočajo veterinarji in kovači po vsem svetu, vključno z olimpijskim kovačem Ianom Hughesom.

Najprestižnejša ameriška konjeniška publikacija Horse Journal ga je večkrat izbrala za izdelek leta in uredniški izbor, zato se o tem zelo priznanem izdelku pogosto piše v številnih svetovnih konjeniških medijih. Kot vodilni izdelek na svojem področju je globalno priznan v industriji, pri kovačih in veterinarjih.

Na voljo v pakiranju 250ml.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KERATEX HOOF HARDENER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Potrebujete pomoč
pri izdelku?