Skoči na vsebino

Joanna

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Opis

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

Več o modelu

Kočije Maraton Joanna so namenjene tako velikim kot poni konjem. Uspešno se uporabljajo za profesionalna športna tekmovanja. Za lahkotno konstrukcijo s klasično ravno črto je značilna majhna teža, ob ohranjanju dobrih voznih lastnosti. Kočiji Joanna in Hartland III se med seboj razlikujejo po vzmeteh. Pri prvem vzmetna konstrukcija temelji na pol-eliptičnih vzmeti, pri drugem pa se uporabljajo eliptične vzmeti.

Z rahlimi strukturnimi spremembami jih lahko uporabimo za ekipe z dvemi poniji.

Vagona Joanna in Hartland Sport III izpolnjujeta zahteve Mednarodne zveze za konjeniški šport [FEI – FÉDÉRATION EQUESTRE INTERNATIONALE].

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?