Skoči na vsebino

Absorbine® Veterinary Liniment

29,4846,99

Opis

Veterinarsko mazilo Absorbine® Veterinary Liniment je bilo leta 1892 oblikovano za pomiritev mišic in sklepov delovnih konj.  Vsebuje blagodejno mešanico naravnih zelišč in eteričnih olj. Zagotavlja močno lajšanje bolečin pri bolečinah v mišicah, vezeh, kitah in togih sklepih. Ta preizkušena formula, ki je prava “lekarna v steklenički”, zdravi tudi pogosta glivična in bakterijska obolenja kože in kopita.

-Hitro lajšanje začasnih bolečin v mišicah in sklepih, otekanja in togosti
-Blaži bolečine in otekanje tkiv zaradi artritisa
-Razkužuje in zdravi kožne bolezni, kot so dežna gniloba, praske in poletna srbečica
-Razkužuje in zdravi okužbe kopit, bolezen bele linije
-Deluje antiseptično pri manjših urezninah
Uporabljajte lahko kot čisto ali razredčeno tekočino in jo nanesete na telo.

Absorbine Liniment

Absorbine Liniment je bil prvotno oblikovan leta 1892 in še danes ponuja enako blagodejno mešanico naravnih zelišč in eteričnih olj. Nanesite ga na boleče mišice, kite in toge sklepe.

Navodilo za uporabo: Na toge ali boleče noge in sklepe nanesite Absorbine Liniment (AL) in temeljito vmasirajte. Lahko se uporablja dvakrat ali večkrat na dan.

Hrbet, ledja in ramena – po potrebi nanesite AL na želena mesta in pokrijte z odejo. Po potrebi lahko ponovite dvakrat ali večkrat na dan.

Umivanje telesa – hladilno umivanje telesa AL osveži utrujenega konja. astringenti odplaknejo znoj in umazanijo. zeliščna olja polepšajo dlako in jo ohranjajo voljno in zdravo.

Masaža s sredstvom AL pomaga podpirati pretok krvi v mišicah.

zmešajte 120 ml AL in 240 ml kisa s 720 ml vode.

Nanos AL pomaga ublažiti boleče in toge mišice ter podpira pretok krvi med okrevanjem.

Profesionalni trenerji priporočajo, da po vadbi nanesete AL na vse štiri noge in jih rahlo ovijete.

Pripravek za kopita – formula AL prodre v porozni podplat in žabico ter pomaga ohranjati kopita čista in zdrava. pomaga odpravljati vonjave, ki jih povzročajo neželene

bakterije.

Sestavine: aceton, voda, rastlinski izvlečki ognjiča,ameriškega slamnika in pelina, mentol, kloroksilenol, timol, absintovo olje, kalijev jodid.

Nevarnost: zelo vnetljiva tekočina in hlapi. povzroča resno draženje oči. lahko povzroči zaspanost ali omotico. povzroča draženje kože, lahko povzroči draženje dihal.

Če je potrebna zdravniška pomoč, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. Hranite zunaj dosega otrok in stran od vročine, vročih površin, žarometov, odprtega ognja in

drugih virov vžiga. Ne kadite. Nosite zaščitne rokavice, plašče, zaščito za oči in obraz. Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru. Hranite zaklenjeno.

Proizvaja: W.F. Young, Inc.

The old Nursey Office Rock Road, Washington

www.absorbine.com

 

Dodatne informacije

Velikost

475ml, 950ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Absorbine® Veterinary Liniment”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?