Skoči na vsebino

Falcon

PERFORMANCE LINE – je glavna linija kočij v premium kategoriji in predstavljajo bistvo GLINKOWSKI slogana. Kvaliteta in inovacija definirata vsak model v tej liniji, kjer je večino kočije narejene ročno. Prav zaradi ročnega dela, je kočije možno individualizirati po željah kupcev. Kočije v performance liniji ločimo na sport, classic in rekreacijske.

OPIS:

  • Namenjena voznikom, ki potrebujejo visoko zmogljivostno kočijo
  • Ima dober ugled kot profesionalna maraton kočija
  • Bogata zgodovina uspeha v športu
  • Visoka kvaliteta materialov
  • Ekskluzivni individualni zaključki najvišje kvalitete
  • Originalen dizajn
  • Neomejeno možnosti po individualizaciji

NAMEN: profesionalen šport in rekreativna uporaba, turistični nameni.

Opis

Danes je znamka GLINKOWSKI največji proizvajalec kočij na svetu, ter hkrati tudi najbolj elitni. Glinkowski vrednote so odlično izpostavljene v njihovem sloganu: ”Brezkompromisna predanost perfekciji.”

Te vrednote so značilne za podjetje že od prve kovane kočije iz leta 1956, katero je takrat skoval Walenty Kolak. Podjetje je prišlo daleč od kovanih kočij, do 3D-oblikovanja (CAD program). Kočije so oblikovane in razvite iz strani izkušenih inženirjev v sodelovanju z najboljšimi vozniki.

Zaradi stalnega vlaganja ter predanosti k perfekciji, je GLINKOWSKI proizvodnja ena najbolj modernih proizvodenj na svetu, z uspešno prodajo tudi v ZDA, Rusiji, Aziji, Južni Ameriki, Avstraliji in tudi bližnji in daljni Vzhod.

Vse kočije izpolnjujejo zahteve FEI (mednarodne konjeniške zveze).

Več o modelu

FALCON je kočija namenjena profesionalnim maraton tekmovanjem. Naslednik legendarni DoubleSport modela. Falcon je prevzel leta športnih karakteristik kočij in jih nadgradil in posodobil z naprednejšo tehnologijo uporabljeno pri vzmetenju.

Falcon190 model, standardni model, ima na zadnjem delu kočije dvojne ležaje modernega pnevmatskega vzmetenja, narejenega iz visoko vzdržljivega jekla. Vzmetenje na prednjem delu kočije je narejeno po meri. Sodobna konstrukcija okvirja, ki temelji na nosilnih elementih, zagotavlja zelo visoko togost in vzdržljivost, medtem ko vseeno vzdržuje nizko težo kočije, kar je ključnega pomena pri enojnih kočijah in poni kočijah (FALCON 120, 160, 196, 220)

Falcon se od Double Sport modela pav tako razlikuje tudi po novem modernem videzu. Po desetih letih produkcije Double Sport kočije, se je odločilo za bolj moderen industrialni videz kočij. Prepoznavni ukrivljen okvir, da kočiji športno eleganco, prepoznavna kolesa, ki so narejena ekskluzivno za ta model, da kočiji prepoznavnost in drugačnost kočij. FALCON je posebna in unikatna kočija v vseh pogledih.

Modeli

Potrebujete pomoč
pri izdelku?