Skoči na vsebino

Magnetni nosilec za oglavko ali uzdo Barnery

49,90

Opis

Magnetno držalo za uzdo je zaradi svoje zasnove mobilno, stabilno in varno za vašega konja. Magnet omogoča pritrditev brez vrtanja ali vijačenja.
Opis izdelka
Magnetno držalo za uzdo Barnery je dobro za vašega konja
Če skrbite za varnost svojega konja in še niste našli ustreznega nosilca za uzde, ki bi vašega konja zaščitil pred poškodbami na hlevskem hodniku, potem imamo za vas odlično rešitev.
– Varnost: To držalo za uzde je zaradi svoje zaobljene oblike prijazno do konja in zmanjšuje tveganje, da bi se vaš konj poškodoval na ostrih robovih ali koničastih kavljih običajnih obešalnikov ali vijakov.
– Uporaba in pritrditev: Magnetno držalo za uzdo je mobilno in ga lahko uporabite kjer koli ga potrebujete. Močan magnet držalo pritrdi na vse magnetne površine, kot je kovina. Magnetno držalo za uzde vam omogoča, da ga pritrdite brez vrtanja ali vijačenja. Medtem ko lahko mobilni nosilec uzde enostavno odstranite z enim samim gibom roke, lahko vaš konj to stori le z močno silo.
– Trajnost in vzdržljivost: Magnetno držalo za uzdo je izdelano iz bioplastike (PLA), ki je proizvedena brez nafte in je biološko razgradljiva. Zaradi svoje narave je držalo za uzdo robustno, vzdržljivo in odporno na obrabo ter vašemu konju ne ponuja možnosti, da bi magnetno držalo za uzdo poškodoval.
– Oblikovanje: Izbirate lahko med številnimi različnimi barvami. Po dogovoru možnost tudi personaliziranih držal.
Opomba: Vaše magnetno držalo za uzde je dobavljeno v praktični vrečki iz blaga in s feromagnetnim kovinskim trakom za večkratno uporabo za prevoz. Kovinski trak ni namenjen pritrditvi in se uporablja le za varen prevoz. Magnetna sila močnega magneta je zmanjšana, da se preprečijo nenamerni trki.

Dodatne informacije

Barva

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Magnetni nosilec za oglavko ali uzdo Barnery”

Potrebujete pomoč
pri izdelku?