Skoči na vsebino

Kširi Luxury

Kakovostna vprežna oprema Luxury je primerna za različne vprežne discipline (dresurna vožnja, maraton,…). Najlonska vlakna, vpletena med usnje vprežnic in bedrnega pasu, zagotavljajo dodatno trdnost in zaščito opreme. Oprsnik, bedrni pas in  nosnik so ojačani in podloženi z mehkim usnjem, kar konju omogoča maksimalno udobje med nošenjem. Hrbtni pas je dobro ojačan in napolnjen s peno za dodatno udobje in prileganje. Ovalne luknje na hrbtnem pasu zmanjšajo trenje in podaljšajo obstojnost opreme. Zaponke in kaveljni so izdelani iz nerjavečega jekla. Čelni in zatilni del uzde je povezan z dodatnim jermenom, ki porazdeli pritisk in omogoča ušesom nekoliko več svobode. Šivi celotne opreme so všiti pod površino usnja, tako so bolj zaščiteni pred obrabo in trenjem.

Set za enovprego vsebuje: uzdo z verižnim čelnikom, vajeti (Anti-slip), oprsnik, vratni, hrbtni in trebušni pas, ojne zanke, vprežnice, martingal, podrepnico in podrepnik.

Set za dvovprego poleg standardne opreme vsebuje še bedrna pasova.

Kširi Luxury so na voljo v treh različnih barvah kombinacijah (črna, črna/london, australian nut), prav tako je možna prilagoditev željam stranke.

774,091.857,45

Opis

Dodatne informacije

Velikost

Pairs- Cob, Pairs- Full, Pairs- Mini Shetland, Pairs- Pony, Pairs- Shetland, Single- Mini Shetland, Single- Pony, Single- Shetland, Single-Cob, Single-Full

Barva

, ,

Potrebujete pomoč
pri izdelku?